На Прикарпатті відбулась спільна нарада лісівників з працівниками правоохоронних органів

1 лютого 2024р, Новини. Прес-служба

У відділенні поліції м. Долина Калуського району Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбулась спільна нарада спеціалістів Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства та правоохоронних органів з питань виявлення та фіксації порушень лісового законодавства та правил перевезення деревини та лісопродукції.

Заступник начальника – начальник відділу лісового та мисливського господарства в Івано-Франківській області Західного МУЛМГ Роман Поціхович детально розповів про функціонування системи електронного обліку деревини, можливість перевірки походження деревини за номером бирки, ТТН-ліс або авто, фотофіксацію завантаженої деревини на транспортний засіб.

Окрім того, обговорено питання про визначення збитків завданих лісу від порушень лісового законодавства.

Нарада пройшла конструктивно, учасники жваво обговорювали проблемні питання, відзначили важливість посилення взаємодії та співпраці лісівників з працівниками правоохоронних органів.

На даний час тривають спільні рейди працівників поліції та лісової охорони Західного міжрегіонального управління ЛМГ щодо запобігання правопорушенням при перевезенні деревини.

 

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління