З початку року Західним міжрегіональним УЛМГ видано 1334 е-сертифікати про походження лісоматеріалів і виготовлених з них пиломатеріалів

19 лютого 2024р, Новини. Прес-служба

Продовжується робота над опрацюванням заявок від експортерів на отримання електронного Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

Щоденно працівниками Західного ЗМУЛМГ опрацьовується понад 60 заявок. Усі заявки, що поступають на протязі робочого дня, опрацьовуються. Перехідні заявки, що поступили до розгляду у робочий час, на наступний – відсутні.

Експортери  у своїй більшості навчилися подавати пакет документів, що вимагається для отримання Сертифікату. Однак, ще трапляються випадки недобросовісного відношення окремих експортерів на подачу повного, правильно заповненого пакету. Надіються на те, що «пройде». Інколи буває і так, що після відмови в отриманні Сертифікату з вказаними обґрунтованими причинами відмови, експортер подає той самий пакет документів без виправлення. Ми надіємось на те, що пройде небагато часу і усі експортери будуть подавати необхідний, правильно заповнений  пакет документів.

З початку запровадження видачі e-сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій працівниками управління опрацьовано 2372 заявки на отримання Сертифікату, з початку року - 1900. Усього видано 1644 е-сертифікатів, з початку року – 1334. З початку року відмовлено у видачі у 476 випадках (25,1 %) та анульовано 90 виданих Сертифікатів (4,7 %).

Робота продовжується.

 

 

Відділ лісових ресурсів

Західного МУЛМГ

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління