ВІТАЄМО НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК «СКОЛІВСЬКІ БЕСКИДИ» З 25-РІЧЧЯМ!

12 лютого 2024р, Новини. Прес-служба

Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства вітає колектив національного природного парку "Сколівські Бескиди" з 25-річчям з дня заснування Парку!

Указом президента України від 11 лютого 1999 року №157 з метою збереження, відтворення і раціонального використання ландшафтів і природних комплексів західної частини Українських Карпат було створено Національний природний парк "Сколівські Бескиди".

Сьогодні Парк є однією з провідних природоохоронних, рекреаційних, культурно-освітніх, науково-дослідних установ  природно-заповідного фонду України.

Працівниками Парку набуто значний досвід природоохоронної діяльності,  забезпечено охорону і збереження унікальних природних комплексів Сколівщини.

У Парку постійно проводяться дослідження вивчення впливу змін клімату на біорізноманіття. Здійснено новітній моніторинг тваринного світу з використанням фіксації сенсорними фотопастками.

НПП «Сколівські Бескиди» відомий як туристичний магніт Львівщини. Парк отримав визнання на всеукраїнському рівні та став переможцем Ukraine Tourism Awards 2021 у номінації «НАЙКРАЩИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК».

На рекреаційних теренах Парку сформовано сучасну мережу туристичних шляхів, за рахунок чого відвідуваність території зросла більше 200 тис. осіб на рік.

Парк є серед лідерів національних парків Карпатського регіону та здобув визнання на лише в Україні, а й  в Європі.

Усі досягнення стали можливими завдяки відповідальній та злагодженій роботі працівників Парку!

Щиро вітаємо усіх причетних до створення та становлення НПП «Сколівські Бескиди». Бажаємо колективу успішної професійної діяльності та  нових звершень у сфері збереження та примноження природних та історико-культурних надбань Карпатського регіону!

 

 

 

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління