Футбольний турнір заради перемоги України

9 жовтня 2023р, Новини. Прес-служба

У суботу 7 жовтня, на стадіоні поблизу Львова, відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України, метою якого було зібрати кошти на позашляховик для військових.

Організатором турніру виступила  Громадська організація «Менталіта», яка займається проведенням благодійних турнірів з міні-футболу по Україні, волонтерською діяльністю, допомогою ЗСУ та цивільному населенню.

У турнірі взяли участь 6 команд: силових структур, священники - капелани та лісівники.

Під егідою Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства вдалося створити футбольну команду, основу якої склали представники майже всіх лісогосподарських структур Львівщини: Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, Карпатського лісового офісу ДП «Ліси України»: філій  «Сколівське», «Стрийське» лісове господарство, Радехівське лісомисливське господарство» та Національного природного парку «Сколівські Бескиди», які не побоялись протистояти сильним, давно створеним командам силових структур Львівщини.

Сильно зіграла команда ГУ Національної поліції у Львівській області, яка заслужено зайняла перше  місце в турнірі. На другому місці команда ГУ  Державної податкової служби у Львівській області, на третьому - футболісти Львівської митниці.

Результати гри новоствореної футбольної команди лісівників на фоні давно створених і зіграних команд силовиків, я вважаю, як на перший раз - задовільні.

У нас одна перемога, одна нічия, і три поразки від фаворитів, які зайняли призові місця. Різниця м’ячів: 9 забитих, 15 пропущених.

Відзначився забивши декілька м’ячів у ворота суперників Василь РИБАК - майстер лісу Козівського лісництва філії «Сколівське лісове господарство», багаторазовий призер і переможець обласних та Всеукраїнських змагань вальників лісу, член Національної збірної України вальників лісу, учасник 34-го чемпіонату світу вальників лісу.

Всі наші футболісти показали хорошу гру, викладались не шкодуючи сил.

А взагалі, перемогла дружба, перемогло бажання допомогти державі та її Збройним Силам.

Дякуємо організаторам змагань та командам, які брали участь в турнірі,  їхнім представникам, керівникам лісової галузі та галузевої Профспілки за підтримку.

 Василь МАКСИМЕЦЬ

Голова обласної
 організації профспілки  
 
 
 
 
 

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління