НА ЛЬВІВЩИНІ РОЗПОЧАЛАСЯ ЯЛИНКОВА КАМПАНІЯ

28 листопада 2023р, Новини. Прес-служба

У Західному міжрегіональному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась нарада з питань охорони хвойних насаджень у різдвяно-новорічний період 2023-2024 рр.
 
Нараду провів перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління ЛМГ Ярослав Целень.
 
 
Участь у нараді взяли представники Головного управління Національної поліції України у Львівській області, Управління патрульної поліції у Львівській області, Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА, Карпатського лісового офісу ДП «Ліси України» та постійні лісокористувачі області.
 
За підсумками наради прийняті спільні заходи щодо посилення запобігання здійснення правопорушень під час періоду заготівлі та реалізації дерев хвойних порід в передріздвяний період.
 
Звертаємо увагу, що як і в попередні роки, кожну новорічну ялинку маркуватимуть биркою або самоклейкою стрічкою зі штрих-кодом, яка містить інформацію про місце заготівлі, що підтверджує законність її реалізації.
 
З метою недопущення незаконної заготівлі та реалізації новорічних ялинок у Львові та у Львівській області будуть створені спільні рейдові групи за участі державної лісової охорони, представників правоохоронних та природоохоронних органів та постійних лісокористувачів області.
 
 
Закликаємо громадян не купувати ялинки без відповідного маркування!
 
Штраф за кожну незаконно зрубану новорічну ялинку становить від 510 гривень та нараховується шкода завдана лісовому господарству, розмір якої за одне дерево в залежності від діаметра становить від 759 грн.
 

 

 

 

Ключові слова:

Ялинкова кампанія

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління