Операція "Новорічна ялинка": спільні рейди тривають

8 грудня 2023р, Новини. Прес-служба

Відповідно до Плану спільних заходів щодо запобігання здійснення правопорушень під час періоду заготівлі дерев хвойних порід в період різдвяних свят, 07 грудня 2023 року працівниками Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, Самбірського РВП Головного управління Національної поліції України у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області, обласного комунального спеціалізованого підприємства «Галсільліс», філії «Самбірське лісове господарство» проведено спільний рейд з метою виявлення незаконної заготівлі, транспортування та реалізації новорічних ялинок на території Самбірського району.

В ході проведення рейду було виявлено громадянина Д., який вчинив незаконну рубку одної новорічної ялинки в кв. 20 Спаського лісництва філії «Самбірське лісове господарство», на якого складено  протокол про адміністративне правопорушення за  ст. 65 КУпАП (незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка). На лісопорушника накладено адміністративний штраф в сумі 510 грн. та шкоду заподіяну лісу в розмірі 758 грн.

Лісопорушник визнав свою вину і відшкодував шкоду заподіяну лісу у повному обсязі.

Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства  закликає не купувати новорічних ялинок без маркувальних бирок чи самоклеючих стрічок із штрих-кодом, так як за це також наступає адміністративна відповідальність.

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління