Управління підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів

21 травня 2024р, Новини. Прес-служба

Будь-яка особа, якій стала відома інформація про корупційне, або пов’язане з корупцією правопорушення, може повідомити про це на Порталі. Законодавство не містить будь-яких обмежень з цього питання. Однак не кожна людина може набути статус викривача.

Особа вважається викривачем за сукупності таких умов: 

  • повідомити про корупцію має фізична особа (громадянин України, іноземець, особа без громадянства), яка переконана, що її інформація є достовірною;
  • наведена у повідомленні інформація повинна містити факти, що доводять можливе вчинення іншою особою корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, які можна перевірити;
  • ця інформація стала їй відома у зв’язку з її трудовою, професійною, господарською, громадською, науковою діяльністю, проходження нею служби чи навчання.

У разі відсутності хоча б однієї з вищевказаних умов особа вважається заявником!

Якщо вам відомі факти таких правопорушень, повідомляйте про них на Єдиний портал повідомлень викривачів.

Подання повідомлень (у тому числі анонімних) через внутрішні канали повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» здійснюється через відкритий для цілодобового доступу Єдиний портал повідомлень викривачів.

Посилання на Портал викривачів:

https://whistleblowers.nazk.gov.ua/.

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління