Святкова конференція НПП «Сколівські Бескиди»

5 липня 2024р, Новини. Прес-служба

Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства приєдналося до відзначення  25-річчя з дня заснування національного природного парку "Сколівські Бескиди".

Сьогодні, 5 липня, у Національному лісотехнічному університеті України відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Ліси природно-заповідних територій в умовах глобальних змін», приурочена до 25-річчя НПП «Сколівські Бескиди». У заході взяли участь представники обласної влади, науковці, працівники установ природно-заповідного фонду.

Заступниця голови Львівської обласної військової адміністрації Христина Замула подякувала всім природоохоронцям за неоціненний внесок в історію нашої держави, за збереження природного біорізноманіття Львівщини та за виховання не одного свідомого покоління українців та побажала НПП «Сколівські Бескиди» розвитку парку та реалізації вдалих природоохоронних ідей та досягнення нових вершин.

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод привітав колектив Нацпарку та подякував за багаторічну плідну працю, збереження унікальних природних комплексів, міжнародну співпрацю та співпрацю з місцевими громадами у питання розвитку території парку.

Начальник Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека у вітальному слові зазначив, що за 25 років парк «Сколівські Бескиди» пройшов значний шлях зростання у здійсненні природоохоронної діяльності в Карпатському регіоні та відзначив значний внесок колективу парку у розвитку Сколівщини, зокрема створенні рекреаційних об’єктів та відновленні Палацу Баронів Гредлів.

З нагоди 25-ї річниці НПП «Сколівські Бсекиди»  директору парку Василю Приндаку та кращим фахівцям Парку вручено Почесні грамоти Львівської обласної ради, обласної військової адміністрації та Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Також зазначаємо, що 7 липня відзначають професійне свято працівники природно-заповідної справи. Їх день запроваджений Указом Президента України № 629/2009 «Про День працівника природно-заповідної справи» від 18 серпня 2009 року за ініціативою Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.

Вітаємо з прийдешнім святом працівників природоохоронних установ, лісівників-природоохоронців та всіх причетних, хто докладає зусиль для збереження навколишнього природного середовища, відновлення біологічного і ландшафтного різноманіття та розвитку територій та об'єктів природно-заповідного фонду!

 

 

 

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління