З нагоди Дня працівника лісу нагороджено кращих працівників лісового господарства

13 вересня 2024р, Новини. Прес-служба

Сьогодні у Західному міжрегіональному управлінні лісового та мисливського господарства відбулися урочисті збори колективу з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника лісу.

Начальник управління Анатолій Дейнека привітав колектив управління, подякував за спільну важливу працю на благо та розвиток лісового господарства та вагомий внесок кожного з працівників лісової галузі задля наближення перемоги України та підтримки ЗСУ.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Під час заходу кращих працівників відзначили за багаторічну сумлінну працю в галузі, високий професіоналізм, активну громадську позицію, зразкове виконання службових обов’язків у воєнний час, вагомий особистий внесок в охорону й збереження лісових багатств України та з нагоди Дня працівника лісу.

За дорученням голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Смаля Анатолій Дейнека вручив спеціалістам управління нагороди: знак «Відмінник лісового господарства», Почесні грамоти Держлісагентства  та Подяку голови Державного агентства лісових ресурсів України, а також відзначив працівників апарату управління Почесними грамотами Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Участь у заході взяли голова Львівської обласної організації Товариства лісівників Ярослав Целень та голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Василь Максимець, які відзначили нагородами та грамотами працівників лісового господарства Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства та філій ДП «Ліси України» за сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня працівника лісу.

Анатолій Дейнека побажав всім міцного здоров’я, родинної злагоди, добробуту та спокійного мирного відзначення професійного свята – Дня працівника лісу, яке традиційно відзначають в третю неділю вересня.

Ключові слова:

День працівника лісу

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління