Українські лісівники з гордістю повертаються з «World Logging Championships 2024»

25 вересня 2024р, Новини. Прес-служба

З 35-го Чемпіонату світу серед звалювальників, що проходив у місті  Відні (Австрія)  Українські лісівники повертаються з нагородами гарним настроєм та  приємними враженнями.

Відень - федеральна столиця Австрії, культурний, економічний і політичний центр країни. Згідно з результатами дослідження науково  аналітичного підрозділу The Economist Group (EIU), Відень вже третій рік поспіль посідає першу сходинку щорічного рейтингу найкращого життя міст, Тhe Global Liveability index 2024.

Прихильно в Австрії ставляться  і до Українських громадян. За оцінками фахівців сьогодні на території Австрії проживає близько шести  тисяч осіб громадян українського походження, близько три тисячі у Відні та його околицях тому було з радістю приємно чути українську мову, що надавало впевненості під час змагань нашій команді.

Першим на п’єдестал став Василь РИБАК категорія PROFI, який виборов срібну медаль посівши II  призове місце на етапі  точний різ набравши 250 балів.

Радості не було меж  коли судді оголосили результат і рідного брата Василя РИБАКА - Володимира РИБАКА (категорія U24)  запросили на п’єдестал, він   виборов золоту медаль на етапі точний різ набравши 245 балів .

У всіх членів команди України пробігли мурашки по тілу коли прозвучав Гімн України, це була велика гордість ми стояли з високо підняти головами і гарним настроєм.

Переможці змагань категорія PROFI:

I  місце збірна Австрії -4905 балів

II місце збірна Німеччини - 4868 балів

III місце збірна Естонії - 4780 балів

Переможці змагань категорія U24:

I  місце збірна Словенія  -1596 балів

II місце збірна Австрія - 1590 балів

III місце збірна Чехія - 1581 балів

Збірна команди України категорія PROFI посіла XIV загально командне місце, набравши 4557 бали серед 22 команд. Команда України категорія U24   посіла VI  командне місце набравши 1530 балів  серед 19  команд.

За результатами змагань на всіх етапах в  загальному  світовому  рейтингу серед 102 учасників змагань  Євген КРАСНІКОВ  категорія PROFI розмістився на 22 місці з результатом 1591 бал, Володимир РИБАК  категорія U24  на 50 місці  1530 бали, Юрій БРОЖКО  категорія PROFI 66 місце 1491 бал, Василь РИБАК 71 місце 1470 балів.

Керівний та тренерський штаб, члени збірної команди України щиро дякують нашим друзям Латвійцям в особі Аrmands Lapis, які підставили своє дружнє  плече при виникненні форс мажорних обставин.

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, допомогу в тренуванні  та участі в 35 чемпіонаті  світу World Logging Championships 2024» голові Державного агентства лісових ресурсів України Віктору СМАЛЮ, начальнику управління мисливського господарства Володимиру КАЛЕНІЧЕНКО, генеральному директору ДП  «Ліси України» Юрію БОЛОХОВЦЮ, директору департаменту лісових ресурсів Олександру ЖУКУ, головному інженеру з лісо користування Олександру СТЕПАНЕНКО, директору  Карпатського лісового офісу Ігору ЧЕБАНУ, директору філії «Радехівське ЛМГ» Олегу КУШИНСЬКОМУ, директору філії «Львівське ЛГ» Роману КОВАЛЮ, лісничим філії «Радехівське ЛГ» Ігору КОМАРНИЦЬКОМУ, Роману БОБЕЛЯКУ,  Роману МОСКАЛЮ, директору ТзОВ «ГЕОРОЗВІДКА» Степану КОЗИЦЬКОМУ,  ТзОВ «Gazda» магазин «Добрий Господар» в особі   Алли ВОЗГУМЕНЧУК та Марії ВИЛУЩАК.

Дякуємо всім нашим палким вболівальникам та фанатам, а саме Володимиру МАКСИМІВУ та Іванні МОРОЗ за теплу і гостинну зустріч в м. Відні.

Богдан КРИВЕЦЬКИЙ, керівник  збірної команди України                                                     

Ігор КОМАРИЦЬКИЙ, технічний керівник  команди України, тренер

Відділ лісових ресурсів ЗМУЛМГ

                                                                                                 

               

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління