Утворено лісокультурну Раду

7 лютого 2023р, Новини. Прес-служба

Наказом Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства від 07 лютого 2023 року утворено лісокультурну Раду.

Лісокультурну Раду утворено з метою кваліфікованого розгляду проектів лісових культур і природного поновлення, а також відповідності проектів лісових культур і природного поновлення типам лісорослинних умов та типам лісу, забезпечення високої якості робіт по лісовідновленню, лісорозведенню, оформленню необхідної технічної документації, забезпечення вирощування високопродуктивних, кліматично-стійких, цінних деревостанів,

До складу лісокультурної Ради увійшли фахівці Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, науковці кафедри лісових культур та лісової селекції Національного лісотехнічного університету України,  Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва ім. П.С. Пастернака, а також досвідчені спеціалісти Карпатського лісового офісу і філій ДП «Ліси України» та фахівці спеціалізованих комунальних лісогосподарських підприємств.

Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства у відповідності до Правил відтворення лісів (внесені зміни, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2022р. №1410) розглядає затверджені проєкти лісових культур, лісових плантацій та природного поновлення постійних лісокористувачів у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях, погоджує зведені відомості проєктів і забезпечує їх оприлюднення на офіційному веб-сайті.

 

Ключові слова:

Лісокультурна рада

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління