2000 е-Сертифікатів видано з початку року фахівцями Західного міжрегіонального управління ЛМГ

13 березня 2024р, Новини. Прес-служба

Продовжується робота над опрацюванням електронних заявок на отримання Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій (Сертифікат).

Працівниками Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства з початку року опрацьовано 2901 заявку на отримання сертифікату.

Із загальної кількості отриманих заявок станом на 13 березня 2024 року видано 2000 Сертифікатів, або 68,9 % від поданих  заявок; у 745 випадках або 25,7 % - відмовлено у видачі Сертифікату та відправлено пакет документів експортеру на доопрацювання; у 156 випадках – проведено анулювання виданого Сертифікату.

Звертаємо увагу експортерів, котрі отримали відмову, що поправивши зауваження, які були надані спеціалістами управління, ви можете у той же день подати новий пакет документів для отримання Сертифікату.

Спеціалістами управління кожен день обробляються усі заявки, що поступають, для отримання Сертифікату. Перехідних на наступний день заявок практично не буває. Кожен день обробляється у середньому 60-70 заявок.

Надіємося, що кількість відмов на отримання Сертифікату буде поступово зменшуватися.

 

Відділ лісових ресурсів

Західного МУЛМГ

Ключові слова:

e-Сертифікат

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління