Видано 5000 e-Cертифікатів фахівцями Західного міжрегіонального управління ЛМГ

10 Червня 2024р, Новини. Прес-служба

В управлінні налагоджена ефективна робота над опрацюванням електронних заявок на отримання е-Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

Кожен день обробляється близько 80 заявок.

Усього з початку року опрацьовано 6800 заявок на отримання e-Сертифікату.

Із загальної кількості отриманих заявок станом на 07 червня 2024 року видано більш ніж 5 000 Сертифікатів, або 73,5% від поданих  заявок, у 1570 випадках або 23 % - відмовлено у видачі е-Сертифікату та відправлено пакет документів експортеру на доопрацювання, здійснено 213 анулювань виданого е-Сертифікату.

Слід відмітити, що кількість відмов у видачі е-Сертифікату протягом останнього часу суттєво зменшилася, що свідчить про набуття експортерами досвіду у оформленні та поданні заявок.

Експортери, котрі отримали відмову на отримання е-Сертифікату, поправивши зауваження, які були надані спеціалістами управління, можуть у той же день подати новий пакет документів для його отримання.

Також інформуємо, що завдяки забезпеченню автономним живленням, часті і тривалі відключення електроенергії не впливають на роботу управління, в тому числі щодо надання адміністративних послуг.

 

Відділ лісових ресурсів

Західного МУЛМГ

Ключові слова:

e-Сертифікат

Global Options

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

UNITED24

Новини Управління