У Міжнародний День Землі на Львівщині висаджено 65 тис дерев

24 квітня 2023р, Новини. Прес-служба

22 квітня лісівники, представники органів влади, активна молодь та громадськість взяли участь у заходах екоініціативи благодійного фонду "Озеленення України" – Акції «1 мільйон дерев життя», яка є частиною глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet», метою якого є висадка мільйонів дерев по всьому світу для покращення стану довкілля.

До заходів Акції долучилися начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, начальник Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, директор Карпатського лісового офісу Володимир Бадзян та голова ГО «Добро. Дій» Ігор Дулин.

Разом з колективом хору «Дударик» та активістами громадської організації «Добро. Дій» всі разом на площі 0,5 га висадили близько 3 тис. сіянців сосни звичайної, дуба звичайного, модрини європейської на локації В’язівського лісництва філії «Львівське лісове господарство» ДСГП «Ліси України».

Загалом, сьогодні на 16-ти локаціях заг. площею 12,6 га висадили більше 64 тис дерев головних лісотвірних порід, а саме: 

  • сосна - 15,7 т шт,
  • ялиця - 16,7 т шт,
  • модрина - 1,2 т шт,
  • дуб зв - 19,2 т шт,
  • бук - 5 т шт,
  • клен-явір - 5,6 т шт.

Також у рамках екоініціативи відбувся телеміст та онлайн-трансляція з підключенням до 30 країн світу та 10 областей України.

Добрі справи об’єднують людей та допомагають природі!

Дякуємо всім, хто сьогодні висаджував дерева задля перемоги України!

Відзначаємо, що метою Акції є об'єднання світу навколо теми еко-відновлення України та всієї планети, підтримка морального духу українців та збір коштів на розвідувальні дрони для ЗСУ в рамках нового проєкту ініційованого Міжнародним штабом допомоги українцям та БФ “Dignitas” «1000 дронів для України».

 
 
 
 
 
 

Global Options

Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Ми у Facebook

Платформа Дія

Відео

Новини Управління